Atelier Oost

Atelier Oost is de werkplek van grafisch ontwerper en illustrator Bea Oostenenk. In het Utrechtse atelier wordt met veel plezier gewerkt aan heldere, krachtige ontwerpen en illustraties met een persoonlijke, no-nonsens aanpak. Korte lijnen, heldere communicatie en graag met een beetje humor. Een magazine, boek, brochure of een complete nieuwe identiteit wordt met alle aandacht ontworpen met liefde voor kleur, typografie en papier.
Naast werken in opdracht wordt er ook vrij werk gemaakt; tekeningen, collages, zeefdrukken (o.a. theedoeken, kaarten, tassen) én een prentenboek: Kuif en de lepelaars van het wad!  Volg alles op: atelier_oost

Atelier Oost werkt graag en veel samen met professionals uit een royaal netwerk; communicatieadviseurs, tekstschrijvers, ontwerpers, illustratoren, fotografen, drukkerijen en webbouwers. Het werken in deze wisselende samenstellingen zorgt dat iedere opdracht, klein en groot de juiste toewijding krijgt. Waarmee kan ik je helpen? Leuk als je een keer langs komt!


In het atelier wordt gewerkt voor en met Architectuurcentrum Aorta, AxionContinu, Breindok, Business Wise, De Forensische Zorgspecialisten, De Wending, Food For Good, Fontein Energie, Gemeente Nieuwegein, Hersenz, Het Baken Almere, Het Utrechts Monumentenfonds, Infocentrum Leidsche Rijn, iYoga Utrecht, Koningswerk, KF Heinfonds, LKCA, Uitgeverij Malmberg, Mijke & Ewout, Muus & IJzerman, NJI, Nationaal Militair Museum, Platform Theater, Communicatiebureau Podium, Prachtig, Provincie Utrecht, Ruimtevolk, Rutgers, Scaapi, Schrijf-Schrijf, Schudden, Spoorwegmuseum, Teamondernemerschap, Uitgeverij Zadoks.


Bea Oostenenk groeide op in een klein dorpje in Oost-Nederland en volgde in Utrecht de docentenopleiding tekenen en studeerde grafisch ontwerpen aan de AKV | St. Joost in ‘s-Hertogenbosch. Met flink wat bureau-ervaring op zak was ze in 2005 mede-oprichter van ontwerpbureau Het Bos en is ze in 2012 Atelier Oost gestart. In haar vrije tijd is Bea graag in of op het water, staat ze op de yogamat of is ze op stap in de natuur of in een toffe stad om moderne kunst te kijken.


bea@atelieroost.nl • 06 184 630 34
Draaiweg 51, 3515 EJ Utrecht
Linkedin • KVK 56046561 • BTW NL 001646950B93


Foto: www.luckylois.nl • Webbouw: www.40bis.nl