Atelier Oost

Atelier Oost is de creatieve werkplaats van grafisch ontwerper en illustrator Bea Oostenenk. In het atelier worden heldere en krachtige ontwerpen gemaakt, meestal in opdracht maar ook kleine riso- of zeefdrukproducties in eigen beheer. (o.a. theedoeken, boekjes, kaarten en tassen)

Atelier Oost werkt graag samen met tekstschrijvers, fotografen, ontwerpers, illustratoren en communicatieadviseurs. Professionals uit een netwerk van ruim vijftien jaar lang grafisch ontwerpen. Het werken in deze wisselende samenstellingen maakt Atelier Oost tot een spannende broedplaats van frisse ideeën. Kom eens langs!


In het atelier wordt met veel plezier gewerkt voor Architectuurcentrum Aorta, Business Wise, De Forensische Zorgspecialisten, De Wending, Food For Good, Gemeente Nieuwegein, Hersenz, Het Baken Almere, Infocentrum Leidsche Rijn, iYoga Utrecht, Koningswerk, LKCA, Uitgeverij Malmberg, Muus & IJzerman, NJI, Platform Theater, Podium, Prachtig, Provincie Utrecht, Ruimtevolk, Scaapi, Schudden, Uitgeverij Zadoks.


Bea Oostenenk groeide op in een klein dorpje in Oost-Nederland en volgde in Utrecht de docentenopleiding tekenen en studeerde grafisch ontwerpen aan de AKV | St. Joost in ‘s-Hertogenbosch. Met de nodige jaren bureau-ervaring op zak was ze in 2005 mede oprichter van ontwerpbureau Het Bos en is ze in 2012 Atelier Oost gestart.


bea@atelieroost.nl • 06 184 630 34
Draaiweg 51, 3515 EJ Utrecht
Linkedin • KVK 56046561 • BTW NL 1369.06.382


Foto: www.luckylois.nl