Atelier Oost

Atelier Oost is de werkplaats van grafisch ontwerper en illustrator Bea Oostenenk. In het atelier worden heldere, krachtige ontwerpen gemaakt met een persoonlijke, no-nonsens aanpak. Naast werken in opdracht wordt er ook vrij werk gemaakt; tekeningen, schilderijen, collages of het zeefdrukken van kleine producties (o.a. theedoeken, boekjes, kaarten, tassen)

Atelier Oost werkt graag en veel samen met tekstschrijvers, fotografen, ontwerpers, illustratoren, webbouwers en communicatieadviseurs. Professionals uit een royaal netwerk van ruim vijftien jaar lang grafisch ontwerpen. Het werken in deze wisselende samenstellingen maakt het atelier tot een fijne en inspirerende werkplek. Leuk als je een keer langs komt!


In het atelier wordt gewerkt voor en met Architectuurcentrum Aorta, AxionContinu, Breindok, Business Wise, De Forensische Zorgspecialisten, De Wending, Food For Good, Fontein Energie, Gemeente Nieuwegein, Hersenz, Het Baken Almere, Het Utrechts Monumentenfonds, Infocentrum Leidsche Rijn, iYoga Utrecht, Koningswerk, LKCA, Uitgeverij Malmberg, Muus & IJzerman, NJI, Nationaal Militair Museum, Platform Theater, Communicatiebureau Podium, Prachtig, Provincie Utrecht, Ruimtevolk, Scaapi, Schrijf-Schrijf, Schudden, Teamondernemerschap, Uitgeverij Zadoks.


Bea Oostenenk groeide op in een klein dorpje in Oost-Nederland en volgde in Utrecht de docentenopleiding tekenen en studeerde grafisch ontwerpen aan de AKV | St. Joost in ‘s-Hertogenbosch. Met de nodige jaren bureau-ervaring op zak was ze in 2005 mede oprichter van ontwerpbureau Het Bos en is ze in 2012 Atelier Oost gestart. In haar vrije tijd is Bea graag in of op het water, staat ze op de yogamat of is ze op stap in een toffe stad om moderne kunst te kijken.


bea@atelieroost.nl • 06 184 630 34
Draaiweg 51, 3515 EJ Utrecht
Linkedin • KVK 56046561 • BTW NL 001646950B93


Foto: www.luckylois.nl